Translate

fredag 3 augusti 2012

3/8 - fredag och mulet väder...

Vart tog sommaren vägen? .....


Trollhättan (foto av Ingmarie G R)
Idag är det fredag och det fortsätter att regna. En dag framför TV där OS visas, kan bli resultatet.
Att plocka fram stickningen och fästa trådarna på pulsvärmaren som jag gjorde klar igår kväll, när åskan mullrade och blixtarna stod som ett ljusspel på himmeln. Gårdagens åska gav ett antal konsekvensen, bla. att 14000 hushåll blev utan ström och mörklade kvällen för flera. Som tur så hade vi ström och jag kunde sitta och höra OS på en radio. Idag är himmeln täckt av gråa moln och det blåser i träden. Det kommer ordentliga regnskurar så någon promenad till stan blir det inte.

Du har möjlighet att beställa pulsvärmare i den färg du önskar.
skicka ett mail och skriv i ärende "beställning pulsvärmare". du skriver i mailet beställning - namn, adress, mailadress, telefonnummer. Antal pulsvärmare och vilken/vilka färger. Pulsvärmarna skickas mot förskottsbetalning eller postförskott. Kostnaden är 75:-/styck + postförskott. (svenska kronor). Det finns även möjlighet att beställa någon av de tidigare beskrivna pulsvärmarna.

Det har blivit eftermiddag och vädret har vänt. Solen skiner och det är varmt. Har tagit en promenad till stan och tog med mig min digital kameran.
Har tagit några foton i en av  Trollhättans parker. Blommorna lyser med sina olika färger och det är så vackert.

Trollhättan (foto av Ingmarie G R)

Pulsvärmare i brunt melerat.

(foto av Ingmarie G R)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar