Translate

torsdag 3 januari 2013

sockor

Barn strumpor i storlek 2 år.



Kommer att använda garnet "Frost" som är 75 % superwash ull och 25% polyamid. Kommer att sticka i melerat garn som går i vinröd - lila. Sockorna stickas med sticknålarna nummer 2½. Garnet tvättas i 40 grader. Statar med att lägga upp 52 maskor och fördela dem på 4 sticknålar. stickar i 10 cm som är skaftet.

I handelen kostar garnet "frost" ca 40:-/nystanet.
Beställer du sockar i storleken 2 år kostar de 60:-/par.

Idag är det fredag och det är enbart en helg kvar innan arbetsperioden börjar. Ett nytt år och en ny árbetsgivare. Vi heter nu kunskapsförbundet väst och ingår i kommunalförbndet Trollhättan och Vänersborg. Det kommer att bli ett spännande år.

Sockor i storlek 1-3 mån;
 6-9 mån, 12-18 mån och 2 år
Det kommer att vara mellan + 1 till  + 6 grader ute och mulet. Det blåser och är uppehåll idag.Det känns skönt att vara inom hus och sitta framför TV och se skidor. Ta fram stickningen och fortsätta att sticka på mina sockar.  Ser hur A. Kalla åker sitt skidlopp. Hon gör ett bra lopp inför de två sista loppen. Har nu klar stickat klart den första sockan och lägger upp för skaften på nästa socka inför herrarnas lopp. Tänk vilket jobb vallarna gör för att skidåkarna ska kunna åka bra och ge dem all förutsättning till ett bra åk. Det gick inte lika bra för de svenska herrarna, men det fanns åkare som åkte otroligt fort och visar hur duktig de är. Det blir spännanden att se de återstående 2 loppen både på dam och herrsidan.

Har nu sticka skaftet på den andre sockan i storlek 2 år. De blir ett fint mönster av det melerade garnet. Räknar med att vara klar med paret under kvällen eller imorgon förmiddag för att starta med storlek 3-4 år.

Det kommer fortsätta att vara mulet hela helgen och det finns mycket att hålla på med inom hus. Ska även förbereda måndagens arbete så det flyter. Eleverna börjar den 7/1 med att få sina inloggningsuppgifter och ska skicka in sina presentationer. Det blir spännande att se hur det fungerar med detta upplägg. Kan det vara ett sätt att arbeta i framtiden ????

Har lyssnat på en föreläsning kring depression och olika behandlingar inför psykiatri 2 utbildningen. föreläsningen handlar om vad depression är? KBT? kroppskännedom och ECT... intressant och lätt att förstå. föreläsningen ger bra och tydlig bild av innebörden av begreppet depression.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar